EYOF – openingsceremonie

De kennismaking met Arno en de Poolse staf zijn meer dan prima verlopen! Er zit wel een klik tussen ons. En gelukkig praten de Polen goed Engels.

DSCN1205Vandaag is een spannende dag: vooral voor de atleten. Vanavond staat namelijk de openingsceremonie op het programma. Iedereen ziet er tip-top uit in de officiƫle kleding van het desbetreffende land. Daarnaast worden de bekende landen pins uitgedeeld. Daar zal op het verzamelterrein van de atleten volop in geruild gaan worden!

Het stadion De Galgenwaard is goed gevuld. Er hangt een super sfeer! Na een aantal speeches en optredens, opent Koning Willem Alexander de EYOF officieel voor geopend! Daarna wordt Olympische vlag binnen gedragen en wordt de vlam ontstoken. Wat gaaf om hierbij aanwezig te zijn!

Hieronder een aantal foto’s voor een goede sfeerimpressie!

DSCN1219DSCN1222

 

 

 

 

DSCN1230DSCN1235

 

 

 

 

DSCN1242

DSCN1248

 

 

 

 

DSCN1258