Accreditatie en kleding

Nog maar een paar dagen en dan begint WEURO 2017! Na de kennismakingsbijeenkomst met de collega vrijwilligers in Utrecht, is het vandaag tijd om mijn accreditatie en kledingpakket op te halen. KledingpakketHet pakket is gesponsord door Adidas en bestaat uit een zwarte rugzak en een damesshirt, hoodie en cap in het oranje. De maten vallen erg ruim, dus ik mag mij vertonen in de maat XS (!). Opvallend is wel dat de mannen een ander shirt hebben dan de vrouwen. Dat is op zich natuurlijk geen probleem, zij het niet dat de kleur oranje erg verschillend is. Voor de mannen is het echt fel oranje en voor de dames lijkt het meer op een verschoten kleur oranje. Minpuntje. Daarnaast geeft Adidas aan dat zij willen dat de vrijwilligers op Adidas of merk-neutrale schoenen lopen. Voor mij is dat geen probleem, maar een aantal vrijwilligers moeten speciaal nieuwe schoenen aanschaffen. Aangezien er ruim 1.500 vrijwilligers actief zijn tijdens de WEURO had ik het een mooi gebaar gevonden als Adidas met een interessante kortingsactie was gekomen: geldbesparing voor vrijwilligers en extra omzet voor Adidas. Een win-win situatie zou ik zeggen! Mooie tip voor een volgend event.

Tja, en als ik dan toch in De Galgenwaard ben, dan wil ik toch ook graag een kijkje nemen in het Volunteers Home. Eens kijken of het al klaar is om al die vrijwilligers te ontvangen. Zo ziet er nu uit:

20170714_124407

20170714_124430

 

 

 

 

20170714_124439

20170714_124454

 

 

 

 

Zo te zien is inderdaad alles klaar. Ook ik ben er klaar voor. Op naar de 16e juli!