Feest!

Het valt misschien een beetje tegen, maar dit wordt een klein bericht. Het afsluitende feest van het EK Atletiek voor de atleten, staf, jury en vrijwilligers was erg gezellig! 😉

20160711_191242-1Dit is naar mijn idee echt zo’n gelegenheid dat achter gesloten deuren plaats vindt en dat hoort ook zo. Ik heb deze keer dan ook geen foto’s gemaakt. Wat ik wel als afsluiting kan laten zien, zijn de bedankjes die alle vrijwilligers (herdenkingsmedaille) en de TIC / SID teamleden (persoonlijk startnummer) hebben gekregen. Trots!

Op dit moment rest mij niets anders dan iedereen van het EK Atletiek in het algemeen en die van het Technical – TIC / SID team in het bijzonder onwijs te bedanken voor een geweldige week! Ik heb (weer) veel gezien, meegemaakt en geleerd. Mede dankzij jullie allemaal. Dank!

Voor nu laat ik alle indrukken even bezinken. Ik kijk in ieder geval terug op een bijzonder geslaagd evenement, op meerdere fronten. Dit smaakt naar meer!