Eerste TIC / SID team meeting

Vanavond komt voor het eerste het TIC / SID team bijeen ter voorbereiding op het EK Atletiek 2016. Nou ja, voor het eerst… Al snel blijkt dat ook hier geldt dat de sportwereld in het algemeen en in dit geval,DSCN2734 de atletiekwereld in het bijzonder, erg klein is. Voor mijn gevoel ben ik zo’n beetje de enige die geen ervaring heeft met een Atletiek evenement. Niet anders dan vrijwilligers bij een georganiseerde run, maar dat is toch anders dan een compleet onderdelen-programma.

Tijdens de team meeting leren we elkaar beter kennen en nemen we het (concept) draaiboek door. Hier en daar zijn er goede aanvullingen, een paar kleine aanpassingen en dan wordt de bijeenkomst afgesloten.

Leuk om het team te leren kennen en goed te merken dat iedereen er zin in heeft!