5 juni: de laatste voorbereidingen

Vandaag heb ik ‘maar’ een halve dag ter beschikking voor het WK Cruyff Courts. Ik heb namelijk ook nog een reguliere baan naast al mijn andere activiteiten.

DSCN3510Vandaar dat ik me deze ochtend bezig hou met de laatste voorbereidingen op de Johan Cruyff Foundation Cup (op vrijdag), het NK Cruyff Courts (op zaterdag; maar liefst 20.000 kinderen hebben gestreden om een plaats op deze dag!) en het WK Cruyff Courts. Dat betekent concreet boekjes voor de vele vrijwilligers en teambegeleiders vouwen en vaantjes maken.

DSCN3513Buiten zijn ‘dè mannen’ hard aan het werk om de Cruyff Courts op te bouwen. Een redelijk vaste kern van vrijwilligers zorgen er letterlijk in regen en in volle zon voor dat de 3 veldjes er spik en san bij liggen. Complimenten mannen!!!

DSCN3517